Hulp bij trailerladen

Moet jij telkens nee zeggen tegen de leuke geplande buitenritjes van stalgenoten? Is op wedstrijd gaan met je paard niet leuk meer omdat het laden van je paard voor veel stress zorgt? Wil je zelfverzekerd op pad kunnen gaan met je paard? Dan is een training trailerladen een goed idee. Stapsgewijs en op een vriendelijke manier gaan we samen aan de slag. We zorgen ervoor dat jullie zonder stress kunnen gaan en staan waar jullie willen. Daarnaast ik leer ik jou hoe je moet omgaan met een eventuele tegenslag.

Zijn er meerdere stalgenoten bij jou op stal die problemen hebben met trailerladen of daar meer over willen leren? Het is ook mogelijk om een workshop trailerladen te organiseren bij jou op stal. Hierbij gaan jullie samen aan de slag met trailerladen en leer je hoe je elkaar kunt helpen.

Trailerladen

Moet jij telkens nee zeggen tegen de leuke geplande buitenritjes van stalgenoten? Is op wedstrijd gaan met je paard niet leuk meer omdat het laden van je paard voor veel stress zorgt? Wil je zelfverzekerd op pad kunnen gaan met je paard? Tijd om dit te veranderen! Stapsgewijs en op een vriendelijke manier gaan we samen aan de slag. We zorgen ervoor dat jullie zonder stress kunnen gaan en staan waar jullie willen. Daarnaast ik leer ik jou hoe je moet omgaan met een eventuele tegenslag.

Zijn er meerdere stalgenoten bij jou op stal die problemen hebben met trailerladen of daar meer over willen leren? Het is ook mogelijk om een workshop te organiseren bij jou op stal. Hierbij gaan jullie samen aan de slag met trailerladen en leer je hoe je elkaar kunt helpen.